När det visar -19 grader kan man ju inte annat än längta till sol och värme. Jag är såå klar med den här vintern nu och vill verkligen ha vår. Tills dess drömmer jag mig bort och suktar efter alla fina vår & sommarkollektioner som som sakta men säkert fyller butikerna och florerar runt på nätet. Calvin Klein har gjort en väldigt fin badkollektion för sommaren 2010. Det är en är en blandning av djuriska mönster, skimrande metallic och snygga skärningar. Calvin Klein presenterar två linjer  – “Luxe” och “Perfectly Fit”.

 

Bild: Glamourbloggen

Luxe är den lite lyxigare varianten med färger som guld, silver, granat och safir. Symmetriska siluetter blandas med populära halterneck- och bandåbikinis.


Perfectly Fit är mer klassisk stilren och färgerna som används är rött, turkos, mullvad och svart med djuriska mönster. Modellerna har en klassisk siluett med detaljer som halterneck, knytband och dekorativa spännen.

Jag gillar den gul-guldiga bikinin som kan ses ovan samt baddräkten fast i svart… Pris per del är ca 499kr. Calvin Klein swimwear säljs bla på NK Sthlm och Göteborg.

 

2 thoughts on “Calvin Klein sommar 2010

  1. Anas

    he5ller med om att den f6vningen e4r nyttig! efter att min tre4nare tipdase om den se5 har jag ridit den se5 mycket som mf6jligt, och mina he4star har blivit je4tte bra efter det:)

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

18 + ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.