Camilla Norrbacks visning igår var en härlig upplevelse. Självaste Marit Bergman stod på scen och spelade och sjöng live, heelt fantastiskt snyggt! Visningen var snygg,  dova färger, mjuka material såsom sammet och snygga kappor, byxdressar och spetsinslag.

Utanför visningstältet i Kungsträdgården…

Alltid trevligt att bli seatad och få sitt  namn på sin plats, även om namnet är felstavat :)!(Tack till bästa och trevligaste Pr-tjejerna i stan – ModinÅkerlind)

Underbart med live-musik! Marit Bergman är grym!

Jag ber verkligen om ursäkt för urkassa bilder, min kamera börja lägga av och det är dags att införskaffa en ny, någon som har bra tips på märke och modell som ger skarpa bilder, är liten och enkel att använda? Tacksam för tips :)!

3 thoughts on “Camilla Norrback f/w 2011

  1. Victoria

    Hej!

    Jag fick en karmera i julklapp, en Nikon Coolpix s8000 o den är jag jättenöjd med! Självklart måste du ha en bättre kamera så att vi får följa med på dina eskapader! 🙂

    Ha en underbar dag!!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.