Grattis Pernilla!

Ni som läser Pernillas blogg har säkert redan läst att hon har fått designa sin helt egna väska i samarbete med  Apriqot. Superkul & jag är säker på att den kommer sälja som smör i solsken :)!

Det är en mindre väska som är tänkt att passa lika bra till vardag som till fest. I väskan finns plats för allt du behöver för en lyckad kväll, i en elegant och smidig design. Tillverkad i 100% äkta koläder. Avtagbar och justerbar axelrem i läder medföljer, 125 cm lång.

Jag har varit med under en del av processen som smakråd och jag måste säga att slutresultatet blev väldigt snyggt!

Väskan är i färgen nudebeige och är döpt till Bianca, efter Pernillas dotter! Färgen är helt i linje med våren & sommarens stora trendfärg – Vitt!

Väskan kostar 1195kr och kan beställas här! Alla som lägger en beställning på Pernillas väska hos Apricot har möjlighet att vinna två biljetter till Pernillas julshow.

Det dras 2 vinnare varje vecka under juni och varje vinnare får två biljetter vardera!

Självklart supportar jag min fina väns nya ”väskdesign-karriär” med att bära väskan vid passande tillfällen :)! Här är vi på väg ut för en cykel tur & promenad till Ålsten!

5 thoughts on “Celebrities by Apriqot!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.