CLEAN familjen växer och blir större. I slutet på mars är det dags för lanseringen av CLEAN Outdoor Shower Fresh, Edp!

CLEAN Outdoor Shower fresh har inspirerats av den uppiggande och naturliga känslan från en frisk och fräsch dusch. Extrakt av näckros, violblad och gnistrande bergamott med en gnutta tropiskt regn och sandelträ gör doften till en uppfräschande enkel ”utomhus-dusch-tvålfräsch”-doft.

Denna doft kommer att finnas i 30ml (450:-) och 60ml (695:-) på Kicks, Åhlens, NK och välsorterade parfymerier.

Jag har använt CLEAN warm cotton i flera år och gillar konceptet med enkla dofter som bara doftar rent & fräscht. Ska bli spännande att testa om detta kan bli en favorit?!

3 thoughts on “Clean Outdoor..

  1. Karin

    Hej Shatilla! Det är kul att märka hur din blogg växer och du blir mer och mer tydlig. En sak iallafall jag skulle uppskatta är om du kan ge stylingtips! Alltså hur man sätter ihop saker så de blir uppdaterade och utan att köpa allt nytt, vilket jag inte har råd med..småbarnsmamma som jag är. Speciellt är jag brydd över vilka skor jag teamar ihop med till vilka byxor…Jag är lång, 1.80 så högklackat pallar jag inte med – inte heller då jag jobbar på ett kontor med ganska strikt stil. Dock vill jag inte bli tråkig! ! Kör på Shatilla så kommer du ännu högre upp även på min interna blogg-rating! 🙂 TAck för inläggen! /Karin

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.