Maybelline har lanserat en ny mascara som heter ”Colossal Cat Eyes”. Den gula borsten ger långa, böjda ögonfransar och ska ge dramatiska och intensiva ögon.

Min mascara som jag just nu använder sjunger på sista versen och jag har denna hemma och ser fram emot att testa snart, då jag gillar Maybellines mascaror sedan tidigare.
Säljs just nu hos KICKS, även på webben för 119kr istället för 139kr.

P.S TACK för Era fina kommentarer om min nya Profilbild – kul att ni lagt märke till att jag bytt och att ni gillar den, det värmer! D.S

KÄRLEK!

3 thoughts on “Colossala fransar….

 1. Marie

  Nu såg jag profilbilden – superfin! jättevacker och så fin i håret.

  Skriv gärna vad du tyckte om mascaran när du provat.

  Ha en bra dag! Stor kram Marie

  Reply
 2. Sanne

  Håller med, jättesnygg bild! Köpte den mascaran också förra veckan men vill inte börja med den innan den gamla är slut. Längtar efter att testa! Ska bli kul att se om vi tycker lika! 🙂

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.