I våras fick Stockholm och Sverige sin första COS-butik på Biblioteksgatan. Nu ges även ni som inte bor i Sthlm möjligheten att shoppa COS då de äntligen öppnar sin egen nätshop. Du hittar den här.

COS är den svenska modekedjan H&M:s exklusivare linje, och finns att  köpa i både Paris, London, Berlin, Bryssel och Köpenhamn. Och nu även på nätet.

6 thoughts on “COS öppnar webshop!

 1. Malinapralina

  TACK för tipset!!!
  Nu ska kortet dansa på bordet igen…:)
  Så himla kul för oss som inte bor i Sthlm, kommer klicka hem en hel del pojkkläder ser jag…

  Reply
 2. Camilla

  Jag var på COS i veckan för första gången och blev lite, vad ska jag säga, inte besviken kanske med förvånad. Det var inte alls som de bilder jag sett och som jag föreställt mig. Jag tyckte det var så svårt att hitta något snyggt. Konstig känsla… Jag hade nog behövt någon som hjälpte mig att hitta i allt det konstiga… Kanske någon som du, Shatilla? 🙂

  Reply
 3. jeanette

  Hej, såg dig på malou efter tio idag den 14 nov 😉 du hade en sån fin tunika på dig, underbar! Vart är den ifrån o vilket märke?

  mvh jeanette

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + sjutton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.