Jag älskar hudvårdsprodukter och skulle kunna hålla på med olika cremer i timmar. Jag har mina ritualer både morgon och kväll som är viktiga för mig. Jag tänkte därför tipsa er om de senaste produkterna som jag  har klickat hem på nätet och testat under en period:

Om du har torra nagelband eller hudförhårdnader kring nageln finns ett superbra nagelbalsam från Trind som heter Trind Cuticle Balsam. Den innehåller mjukgörare som gör att man håller fukten inuti huden under längre perioder tex om händerna utsätts för kyla, sol eller vatten samt stödjer tillväxten av starka naglar . Jag har applicerat denna produkt på nagelbanden dagligen i två veckor nu och tycker faktiskt att min hud blivit mycket mjukare och finare runt naglarna. Pris ca 119kr.

 Superglandin Anti Wrinkle Creme är den första Anti Age cremen i Sverige med Metabiotics (en unik patenterad Anti Agingsubstans som väckt stort intresse i forskarvärlden och dessutom vunnit pris för detta.) Den passar både som dag och nattcreme och är effektiv mot rynkor och reducerar synliga fina linjer i ansiktet. Bästa resultat fås om den används regelbundet under 1 månad. Jag har nu testat den i ca 3 veckor och tycker att den är lätt att applicera,  absorberas snabbt och ger huden fukt, dock har den en speciell doft som jag ej kan bestämma mig för om jag gillar eller inte…Ett plus är att den innehåller solskyddsfaktor 15, vilket är perfekt nu när vårsolen börjar titta fram. Pris ca 379kr.

Monteil Hydro Cell Moisture creme day/night är en mild ansiktscreme med 24-timmars verkan. De innehåller hydro-aktiv-faktorer som jämnar ut linjer och ger mindre rynkor och bevarar hudens fasthet. Jag har använt den både både som dag och nattcreme och den passar alla hudtyper. Doftar lite spa…Pris ca 435kr.

 Det högeffektiva Lifting Serum minskar effektivt rynkor orsakade av torrhet och leder till en åtstramning av huden. De högdoserade hydro-aktiv-faktorerna och Chitosan återställer balansen av hudens fuktighetshalt och stimulerar till cellförnyelse. Används antingen lokalt där det behövs eller varje morgon och kväll på rengjord hy, över ansiktsvatten. Den är väldigt lätt och har nästan nästan lite geléliknande konstistens och är väldigt dryg. Pris ca 415kr.

Jag hittade produkterna via nätet här, men de säljs på olika ställen både via nätet och i fysiska butiker.

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Cremeoman….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.