Hoppas ni alla har haft ett gott slut och en bra start på nya året! Ont i fötterna idag? Dessa gå-bort-skor ifrån Redfoot är nog vinterns mest praktiska skor (så länge det inte är snö och slask ute förståss!). Flera fina modeller och nedan är ett samarbete med Sex and the City där modellerna är uppkallade efter rollfigurerna. Skorna kan beställas via nätet här och priserna ligger på ca 599kr.Redfoot är ihopvikbara skor, skapade för tjejer och kvinnors ömma fötter efter att ha gått i högklackat. I den särskilt medföljande påsen tar skorna inte mer plats än en plånbok och här perfekta att alltid ha i handväskan. Vik bara ut dem och de återfår direkt sin perfekta form.

Jag är grymt sugen på att beställa ett par, frågan är bara vilka?

Charlotte 599kr

Miranda 599kr

Samantha 599kr

 

 

 

 

 

3 thoughts on “Dagen efter-skor?

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 − 15 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.