Dessa coola stövletter kan du just nu shoppa hos Din Sko för endast 599kr. Det finns flera fina, prisvärda skor och stövletter där för runt 500kr. När jag surfade runt  på olika kläd och skosajter hittade jag även dessa shorts på H&M, snygga att styla med tätstickade svarta strumpbyxor under för en mer klädd outfit.

 

Din Sko 599kr

 

H&M 249kr

Har ni sett att La Redoute har ändrat design på sin webshop, den är supersnygg och lättnavigerad nu. Såg även deras vårinspiration i deras senaste tvreklam som körs på tv just nu! Ska nog ta mig ett titt på utbudet…

4 thoughts on “Dagens tips!

  1. Camilla

    Vad bra om de har ändrat sin webshop. jag gillar la Redoute och köper en del barnkläder där. Men sidan har varit såå rörig innan så jag har aldrig köpt något till mig där. Får nig ta en titt jag också. reklambrevet i brevlådan så lovande ut inför våren.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

20 + 8 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.