Just nu har jag helt kärat ner mig i denna fina klänning…. Svart, draperad med en skön avslappnad passform. Klänningen har en helt rak och vid passform som är snygg att bära som den är eller att sätta ett skärp i midjan. Jag hittade den i webshopen Grandpa. Priset är 1 000 pix! Vad tycker ni? Ska jag slå till? Hit eller miss?

 

10 thoughts on “Den lilla svarta….

 1. Anna

  Snygg till höstens och vinterns kommande tillställningar.
  Jag har ett lite bekymmer.
  Ska på Ladies Night i Malmö i november – behöver tips på outfit.
  170cm lång, rak kroppsbyggnad ej trådsmal men inte heller ”tjock” förutom mina ”älskade” lovehandels…
  Tack i förhand för tips…
  // Anna

  Reply
 2. Shatilla Holm

  Hej Anna,
  Är det klänningar du letar efter kan jag tipsa om några av våra svenska designers som gör mkt fint i höst på klänningfronten: Whyred, Rodebjer, Mayla etc. Grandpa.se, laredoute.se eller kanske Lindex designsamarbete med Narciso Rodriguez kan vara något? Hoppas du får en trevlig kväll!

  Reply
 3. Lise-Lott

  Snygg klänning! Kan bara tipsa om en liknande till ett mycket bättre pris, Mogi klänning som finns att klicka hem på min sida: lise-lottgruffman.capricollection.com

  Reply
 4. Lise-Lott

  Snygg klänning! Kan bara tipsa om en liknande till ett mycket bättre pris, Mogi klänning som finns att klicka hem på min sida: lise-lottgruffman.capricollection.com

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.