Imorgon har dokumentären om Yves Saint Laurent – Den stora kärleken premiär. Modelegenden gick bort 2008 men hans varumärke är högst levande. Dokumentären ska handla om hans liv med  hans livskamprat och affärspartner Pierre Bergé  och hur deras kärlek utgjorde grunden i modehuset YSL. Filmen grundas på unika intervjuer med bland annat Bergé och visar klipp ur arkiven.

En ung och stilig Yves Saint Laurent….

Här växer Yves Saint Laurents första kollektion fram i hans egna namn, 1961/1962.

Någon som planerat att se filmen?


2 thoughts on “Den stora kärleken – Yves Saint Laurent

  1. Karin

    Absolut, måste se denna!! Och Valentinofilmen när den kommit på DVD. Drömma sig bort , komma bakom kulisserna. Det enda jag ägt signerat YSL är i o f s ett läppstift..:-)

    Reply
  2. Anna

    Ja, det kanske inte är en dum idé……….att gå och se filmen menar jag.är säkert väldigt intressant. Vad roligt att du svarade när jag skrev till dig igår 🙂 Jättegulligt faktiskt, blev riktigt lycklig faktiskt! Jag tycker det är jätteroligt att kika in hos dig varje dag. Gillar det du skriver och tycker att dina tips är guld. Att du skriver så ofta är jättemysigt 🙂 kramiz

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

femton + nitton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.