Svart, vitt, enfärgat och jeans – enkelt, basfärger och plagg som funkar för det mesta. Många gånger är det enkla och rena oftast det snyggaste…

Hur söta är inte ovan plagg?  Sköna jeans och basplagg för barn hittade jag hos I dig Denim. Säljs bla hos NK Kids, Oii Design.se mfl.

James Perse är ett basmärke som bla gör baströjor i underbar kvalite, finns i flera fina modeller och färger hos bla Mynetcloset.se.

Denna fina ”Pocahontaströja” i vitt har både jag och Keyla likadana, även den från I dig Denim. Jag kunde inte låta bli….tycker den är så söt :)!

20120407-141821.jpg

Just det! Har ju glömt att berätta att det blev en jeansbeställning från MiH…tack för era kommentarer! Jag visar vilken modell jagtill slut bestämde mig för imorgon!

5 thoughts on “Det enkla är det snygga….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + nio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.