Den här veckan är det pressvecka och idag hann jag förbi Sophie by Sophies och Pumas  presskontor. Matilda berättade bla att Sophie Gyllenhammar Mattsson har delat upp sina kollektioner i två olika, en lite lyxigare som endast innehåller guld, roséguldsmycken, stenar och juvler som kommer säljas under namnet Sophie Gyllenhammar och resterande kollektion som är mer ”fashionjuveler”, välgörenhetssmycken, silver och lite mer trendig kollektion kommer att säljas under namnet Sophie by Sophie.

Sophie by Sophie visade flera fina nyheter som når butik till våren…coola armband, kaxiga ringar och halsband med specialbeställda bokstäver…

Apropå smycken så beställde jag 3 silverringar för några veckor sedan med min familjs namn på .Jag har kikat på dessa ringar i över ett år men inte förrän nu blev det av. Ringarna heter just Ring! och är enkla, med en hamrad yta och kan beställas med valfritt ord el namn på. Jag tycker dessutom att ringen är finast att bäras flera tillsammans och därför ville jag ha 3 med familjens namn på.

Ursäkta min dåliga kamera, men ser tyvärr ej att namnet står på ringarna, men de är såå fina i verkligheten. Mina ringar kostar 600kr/st. Vill du se mer vad Manolin gör, ta en titt här.

Malin som är designern bakom märket Manolin gör även detta fina silverarmband med texter som som påminner om väl valda personliga egenskaper, tex Smart & Sexig, Lycklig & Rik, Erfaren & Nyfiken m.m. Armbanden finns i stl. S, M, L samt en öppen modell som passar alla, och de kan självklart även beställas med valfri text. Pris ca 1200:-

4 thoughts on “Det enkla är det vackra…

  1. Anna

    Hallå igen, Nu har jag varit inne på Mandolins sida……allt jag har att säga……ljuvligt!!
    Måste bara köpa något eller önska mig något av min man kanske 😀 Tack för det fina tipset!!! Kramilikram Anna

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − sex =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.