…i fredags kom det ett bud med denna låda….

Bread & Boxers är ett nytt koncept som tar roomservice till en helt ny nivå.Underkläder i en egen ”minibar” som erbjuds på varje hotellrum.

Kollektionen består av kalsonger,strumpor, trosor och nylonstrumpor. Plaggen har en enkel design, håller en bra kvalite och har ett helt ok pris.

Jag gillar designen, den är enkel ,stilren och påsarna påminner en hel del om brödpåsar!

Smart koncept och en självklarhet på hotellrum tycker jag! Snacka om service om man kommer på att man glömt en t-shirt att sova i, extra underkläder eller nylonstrumporna går sönder? Bor man då i ett hotellrum som har en liten display med stilrena underkläder till en helt ok peng är det verkligen extra pluspoäng för det hotellet! Jag gillar verkligen Bread & Boxers-konceptet och ser fram emot ett större sortiment för tjejer!

Prisexempel:

2-pack strumpor 99kr, kalsonger 149kr, nylonstrumpor 99kr. Just nu hittas detta koncept på bla Story Hoell, Hotell Skeppsholmen, Avalon Hotell Gtb mfl.

Under våren kommer de även säljas i vissa utvalda butiker.

3 thoughts on “Det kom ett bud….

  1. Shatilla

    Hej My,
    Det är en baskollektion i svart och vitt, kvaliten känns jättefin och jag ser verkligen fram emot ett större sortiment för tjejer som bhtopp, linne och toppar!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 + tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.