Något som jag tycker att man ska spara i garderoben är jeans och skinnplagg. Oavsett trender så kommer oftast dessa kvaliter tillbaka om och om igen och självklart då i ny tappning, modeller etc. men ibland funkar retromodeller och gör det inte det så kan man oftast ganska enkelt klippa av, sy om eller ändra dessa kvaliter.

Jag gillar att mixa jeans och skinn, tex jeansskjorta och skinnleggings eller varför inte skinnbyxor, höga klackar och jeansjacka? Den här våren är Denim en av vårens stora trender och butikerna kommer snart att fyllas på med jeansklänningar, toppar, kjolar och självklart vanliga slitna jeans. På våren känns det dessutom lite roligare med ljusare och mer slitna tvättar.

Den här jeansklänningen/tunikan har jag haft ett tag men jag gillar den skarpt (Märket är Object), mkt pga av detaljerna på axlarna och den sköna kvaliten. Oftast blir det att jag mixar den med skinnleggings, skinnbyxor eller vanliga svarta leggings. Den stora silverringen kommer ifrån Bijouxbyus.com.

 

Fina detaljer på axlarna som gör hela tunikan lite mer spännande. Enkelt och snyggt!

 

5 thoughts on “Detaljerna som gör det…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

17 − tio =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.