Det finns en rad olika BB-krämer på marknaden just nu. Jag har testat lite olika märken med olika och varierande resultat. Just nu använder jag Maybellines BB-kräm och gillar konsistensen och att den lätt går in i huden. Garnier lanserar nu två nya BB-krämer, en för känslig hud och en för blandhy/fet hy. För er som ej testat BB-cream tidigare så är det en allt-i-ett-kräm. Den innehåller UV-filter och återfuktar samtidigt som den hjälper till att lugna huden, jämna ut hudtonen, synligt reducera rodnad och ge lyster! Den har en vårdande och omedelbar täckande effekt, hela din skönhetsrutin förenas i ett enda steg. Den tillför huden fukt i 24 timmar, och är berikad med mineralpigment som fördelar sig omedelbart jämnt över huden för en felfri finish. Just denna från Garnier innehåller dessutomSPF 25 UVB-skydd. ;

Den här veckan har jag även fyllt på familjeförrådet med lite nya vitaminer. Barnen tar sin multivitamin vid frukost varje dag & själv proppar jag i mig D-vitamin, omega 3 & multivitamin och zink. 5 tabletter varje dag blir det!

20121111-184714.jpg
Apoteksgruppens nya serie kosttillskott är ett prisvärt alternativ & extra koncentrerade ( en tablett om dagen) för att täcka upp dagsbehovet.

5 thoughts on “Djungel av BB Krämer!

  1. Rahmatika

    Jag brukar aitlld fe5 utrensningsdrive pe5 ne5gon ge5ng fram pe5 hf6sten, se5 det kommer nog se4kert.Je4ttebra te4nkt att pengarna ska ge5 till din kommande operation, de5 kommer de ju till nytta, alltse5 som du just nu har nytta av.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − fjorton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.