Jag behöver er hjälp med en fundering som jag haft ett tag nu och ni brukar ju alltid ge Pernilla massa bra tips och råd, så jag räknar med er :)!

Ovan Helmut Lang-doft var min favorit för några år sedan och jag köpte den på dåvarande C/O Sthlm som låg i Brunogallerian och  som tyvärr ej finns längre. Jag har letat runt på de stora varuhusetn men kan tyvärr inte hitta den samt även kikat på taxfreen på Arlanda utan att hitta den. Vet ni om denna doft fortfarande säljs i Sverige och isf var?

Den är superspeciell i doften men jag älskar den och skulle verkligen vilja hitta den igen!

Hoppas på er hjälp 🙂 och passar även på att önska er en trevlig lördagkväll!

2 thoughts on “Efterlyser Helmut Lang…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tio − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.