I veckan missade jag tyvärr både Sturebadets härliga julmarknad som brukar vara en mysig tillställning samt Presskontakternas ”grab & go” med höstens La Redoute-plagg. Tiden räckte tyvärr inte till och dagarna har varit fullproppade med möten. Dock har det varit en väldigt rolig och händelsefull vecka!

I torsdagskväll hade vi en trevlig mingelkväll på Galleri Lars Bohman med Plaza Kvinna och en snabbis förbi Nathalie Schutermans shoppingkväll. Dock ingen shopping för min del denna kväll!

Något jag däremot har prioriterat och unnat mig denna vecka är en härlig Hot Stone Massage. Jag bokade in en Carita Hot Stone Caress, har gjort den tidigare och den är helt ljuvlig.

En sagolik kroppsbehandling som smälter bort alla spänningar under en timmes total ljuvlig avslappning. Här används varma lavastenar från Hawaii. Energin från stenarna, de flytande massagerörelserena och den varma oljan ger en oförglömlig upplevelse.

Stenarna är speciellt framtagna för Caritas stenmassage och är baserad på en traditionell indiansk metod. Stenarna kommer från Hawaii och har en kraftfull energi som sprids djupt ner i kroppen och skapar välbefinnande. Dämpar stress, spänning och återställer balansen. Precis vad jag behövde efter några galet stressiga jobbveckor.

Massageoljan som används i denna behandling är en av Caritas stjärnprodukter som funnits med sedan Carita grundades 1951. Produkten innehåller Hasselnötsolja, Majsolja och Verbena (Citron). En produkt för hela kroppen. Ansikte, hår, Kropp och även perfekt att ha i badet.

Tyvärr är det inte alla hudvårdsalonger som gör kroppsbehandlingar el Hot Stone Massage men här kommer en lista på salonger runt om i Sverige som jag vet gör just denna behandling:

Aktiv Hudvård, Mäster Samuelsgatan 49, Stockholm

Studio Hud och Spa, Fleminggatan 59, Stockholm

Marres Hudvård, Stellanmönersgatan 20, Halmstad

Hotell Skansen Båstad, Kyrkogatan 2, Båstad

Hälsa och Helhet, Östra Vallgatan 19, Kristianstad

BM´s Hud och Spa, Ulvsbygatan 2, Karlstad

Har du aldrig testat denna massagebehandling kan jag varmt rekommendera den, den är underbar! Även Carita`s produkter är väldigt härliga.

Just nu testar jag serum, dagcreme, ögoncreme och en speciell creme för dekollaget från detta märke.

En webshop som annars har stort utbud av just skönhetsprodukter är Skincity där man just nu även kan hitta flera bra julerbjudanden!

2 thoughts on “Egentid med Hot Stone Massage…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + elva =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.