Den här serien skulle gärna få flytta in på min badrumshylla nu i höst. Elisabeth Ardens senaste Limited Edition Collection med tre av de bäst säljande produkterna:

Skin Protectant (30 ml) som är en av världens mest kända skönhetsmedel, en kultburk där det örtdoftande innehållet mjukar upp allt från torra armbågar till blossiga kinder och spruckna nagelband.

Lip Protectant Stick (3.5 g) som både skyddar och lenar läpparna samtidigt som de får fin glans. En av mina absoluta favoritprodukter. Eight Hour-creme i stift som gör underverk för torra läppar.

Intensive Moisturizing Hand Treatment (30 ml) som med sin gelcreme-formula är perfekt att ha i handväskan när vintern kommer och gör händerna trista.Magiskt handcreme som gör underverk för torra händer.

Samtliga tre produkter har fått röda kläder med kungligt gnistrande detaljer. Priserna är 265 kr/st för Stick och Skin Protectant och 129 kr för Hand Treatment och jag tänkte försöka ta mig förbi NK för att se om de kommer få in denna limited edition.

2 thoughts on “Eight Hour-magi…

 1. Malinapralina

  Hämtade hem min Bautakudde igår..så fiiin (om man kan säga att en gigantisk kudde är fin?!) beställde den i chokladbrun, mycket ”matchig” till min övriga inredning hemma..:)

  Tack för tipset, perfekt alternativ till Fatboy, vilka jag tycker har ett överpris och har därför varit för snål att köpa.. ett + till mer än priset. Färgerna, så fina!

  /Malinapralina

  Reply
 2. Shatilla

  Vad kul att du beställde! Vi är supernöjda med vår Fuchsiarosa som jag mer än en kväll har ”råkat” somna i för att den är såååå skön!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.