Idag fick jag världens trevligaste överraskning med posten! Idag damp inbjudan till Årets stora modefest ner i brevlådan – ELLE-galan. Detta är Sveirges i särklass största, bästa, coolaste och snyggaste modegala som går av stapeln den 29 januari på flotta Grand Hotell i Stockholm! Det kommer kännas konstigt att gå dit i år som gäst då jag jobbat och representerat på galan de senaste åren och ärligt talat inte trodde att jag skulle få någon inbjudan i år (Tack fantastiska ELLE för den flotta inbjudan till Fashionguide). För första gången ska jag gå dit som gäst och bara njuta av all den goda maten, dryckerna, musiken & underhållningen som det bjuds på! Det kommer bli en fanstastisk rolig & magisk kväll!

Hur ska man ha håret & vad ska man ha på sig? Dags att börja planera, har ni några bra tips?

One thought on “ELLE-galan 2010

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.