Årets finaste inbjudan gick ut till gästerna strax innan jul och gästlistan är mer än knökfull. Jag syftar såklart på ELLEgalan 2015 – årets stora modefest. I år går den av stapeln den 16 januari på Grand Hotell och jag och mina kollegor ser fram emot en helkväll i modets tecken tillsammans med 1000 gäster. Modevisningar av några av Sveriges främsta designers, prestigefyllda pris till branschens duktigaste delas ut i Vinterträdgården och fantastisk mat & dryck och party i Spegelsalen till sena natten. Jag längtar redan !!!

Ångesten över vad man ska ha på sig denna kväll ligger som en sten i magen och jag har inte den blekaste vad det blir för outfit. Har googlat runt en massa men hittar inget jag vill köpa. Velar mellan något färgstarkt eller glittrigt…Vi får se vad det slutar med. Inhandlade ett par snygga pumps på Chanel när vi var i Paris som vore ett perfekt tillfälle att lufta denna kväll!

elle

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.