Idag har jag haft en underbar dag med min vän Peggy. Vi tog en lång och härlig promenad till söder för att sedan ta oss vidare upp till Fåfängan som är ett café högst uppe på söders höjder och med en fantastiskt utsikt över hela vackra Stockholm stad….

Underbara Stockholm……

När vi promenerade genom Gamla Stan sprang vi förbi Pernillas mamma Christina som har sin Änglabod på Storkyrkobrinken. Alltid lika glada Christina berättade att hon nu även jobbar med Nu Skin/AgeLoc-konceptet och är dessutom distributör av dessa produkter. För mer info, se här

Efter några stopp i affärer på vägen hem bla i Louis Vuittonbutiken och på Oasis (dock utan några inköp), bestämde vi oss för att avsluta dagen hemma på terrassen. Några glas rosé och en supergod, hemmagjord rödbets & chevrésallad på spenadbädd framför solnedgången….vilken dag….tack Peggy!

Hoppas att ni alla har haft en härlig måndag och en bra start på en ny vecka!

 

2 thoughts on “En promenad genom Stockholm……

  1. Peggy

    Världens bästa start på semestern fick jag! Tack själv love, det var en alldeles underbar heldag tillsammans med dig och Keyla, magi! KRAM

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.