Ryktet säger att regissören Ridley Scott jobbar på en film om modehuset Gucci som väntas gå upp på biograferna i början på 2011. En spännande familj som det finns mycket att berätta om….

Det verkar ligga i tiden att göra film på de stora modehusen och som jag har skrivit om tidigare har filmen om huset Chanel visats både som film på bio och som serie på TV. Castingen för Gucci-filmen är på gång och vilka Hollywoodkändisar tror ni vi får se i huvudrollerna?Angelina Jolie, Leonardo Di Caprio, Demi Moore? Kläderna i filmen kommer säkert vara helt fantastiska och vem kommer få den stora äran att styla samtliga i filmen? Den här vill inte jag missa!

 

One thought on “Film om modehuset Gucci

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.