Line by Maria  är en webshop som säljer fina smycken i bla mocka och läder. Alla smycken är designade och handgjorda av Maria och materialen i smyckerna är nickelfritt och består av pläterat silver om inte annat anges.

Jag har fastnat för de flätade mockabanden och beställde ett i marinblått och ett i vitt. Superfina och med söta silverdetaljer.

Wrap armband i marinfärgat mocka med ett silverhjärta. Viras 4 varv runt handleden. Pris 269kr.

Ett annat armband i läder med silverovaler som jag är lite sugen på. Pris 329kr.

Veckans jobb har mest bestått av jobb för Mayla inför nästa veckas visning på Berns och bokning av möten inför införsäljningen! Det är väldigt inspirerande och roligt att jobba med ett helt nytt svenskt märke som har sin debutvisning på Mercedes Benz Fashionweek. En bra start med bra respons av modepress & kunder!

Byxor Acne, topp H&M, halsband Bulgari, skinnjacka Zara, ballerinaskor H&M och väska MiuMiu.

6 thoughts on “Fina Flätade Mockaband…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.