Jag gillar fina tablebooks och speciellt modeböcker. Har samlat på mig ett antal de senaste åren samt några fina inspirationsböcker inom inredning från Taschen.

Det senaste tillskottet i min boksamling är Emma Wiklunds fina bok Emmas Skönhet, en härligt, inspirerande bok som jag har skrivit om tidigare samt Lars Wallins Fashion Stories (Utställningen pågår fortfarande ute på Waldermarsudde, se den om du ännu ej gjort detta). Båda böckerna är den perfekta julklappen/presenten till syster, vänninan eller tjejen/killen som har allt och är intresserad av mode & skönhet!

I ett av modemagasinen som jag läser varje månad hittade jag denna bok, om macarons som jag älskar!

Även kokböcker/Receptböcker är något jag gillar, ska försöka ta en titt på denna bok och se om den är inspirerande. Inte för att jag vet om jag skulle ställa mig och baka egna macarons utan mer för att den skulle vara fin i köket :)! Jag älskar verkligen macarons och är helt galen i smakerna lakrits och citron :)!

Nu ska jag bege mig iväg på en butiksöppning av Efva Attlings nya butik i gamla Nespressobutiken på Biblioteksgatan. Återkommer med bilder från den!

2 thoughts on “Fina tablebooks…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.