Har ni testat fiskpedikyr?

Jag har hört talas om det och vet att det är vanligt utomlands. Bla gick Jag, Pernilla coh Susanne förbi det på Selfridges när vi var i London men det är inget jag själv har testat ännu. Jag gillar att ta en pedikyr el fotvård med jämna mellanrum men detta ser lite läskigt ut….

Nu har denna behandling nått Stockholm och om jag ej har blivit felinformerad är detta första stället som erbjuder denna behandling just här. Salongen ligger på Norra Bantorget och förutom ett vanligt fotbad får du sänka ner fötterna i ett akvarie där de små Kangal Garra Rufa sätter igång med att putsa bort död hud. I behandlingen ingår även lätt massage och mjukgörande creme. Behandlingen kostar 490 kr.

På Fiskpedikyr.se erbjuder man också manikyr och helkroppsmassage i akvarie, dock först från april.

Visst ser det lite läskigt ut…..?

6 thoughts on “Fiskpedikyr?!

 1. Cissi

  hahaha jag har precis kollat om dom har några tider lediga för det då jag och en kompis ska göra det (hon får det i födelsedagspresent av mig) jag återkommer med recention när jag gjort det.
  Hälsningar
  Cissi
  (Emmas kusin)

  Reply
 2. Lisen

  Jag har testat det i Thailand, tyckte det var lite läskigt, det killade lite för mycket för mej. Kändes som om det var maskar på fötterna !

  Reply
 3. Jenny i England

  Hejsan…

  Ja, av nagon anledning (jag har ej testat annu sjalv) men sa har det blivit jatte inne med detta har i England.
  E lite nyfiken, alltc :-0

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sexton − åtta =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.