Jag hade en fantastisk dag igår, behandlingen på Salong Tid var underbar och jagpassade även på att styla håret för kvällens fest!

Kvällen började med att jag mötte upp några vänner för i Cardierbaren på Grand Hotel för lite champagne innan och det var många som tänkt samma tanke. Det var längesedan jag såg så många välklädda och snygga människor på ett och samma ställe!

Grand Hotell är en fantastisk lokal för en sådan här fest och ELLE hade dekorerat salarna fantastiskt. Det serverades fantastisk mat och riktligt med champagne,vin och drinkar under kvällen.

Lisa Lindqvisters öppningsvisning var fantastiskt och Josephine Bournebouse var en avslappnad och skön konferancier.

Några av vinnarna under kvällen var bla Robyn som fick pris som decenniets stilikon, Minimarket som årets Designer, Robert Rydberg som årets stylist och årets Fotograf blev duktige Peter Gehrke.

Fixad och klar för kvällen! 

Fina Pernilla & Malena som mötte upp oss efter kvällens föreställning på Maximteatern.

Robyn fick pris under kvällen och kvällens klädsel känns inspirerad av en viss ung Madonna…..

Chic`s chefredaktör Charlotta som väntar tvillingar om ca 7 veckor! Min outfit för kvällen blev till slut skinnbyxor från Jofama, koboltblå kavaj från Matthew Williamson by H&M, leopardmönstrat linne från D&G och svarta pumsp från Loubotain.

 

2 thoughts on “Fredagen i bilder…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

14 + tolv =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.