Då var det fredag igen….

Idag startade jag dagen med att göra  min andra Brazilian Blowoutbehandling,denna gång på Maria Nila Salon på Regeringsgatan 67.

Med facit i hand höll inte riktigt denna behandling i 12 veckor på mitt typ av hår, utan snarare 6 veckor.  Det är säkert väldigt olika beroende på vilken typ av hår man har hur länge behandlingen håller.  Dock är jag väldigt nöjd över att ha upptäckt BBO, då jag inte haft mitt hår så här mkt utsläppt på flera år, det är sååå mkt mer lättskött.

(Hemmamys i mina nya favvobyxor från BOOB, underbart sköna och mjuka)

Nu blir det fredagsmys i soffan framför Idol, önskar er alla en Trevlig helg!

5 thoughts on “Fredagsmys….

  1. Anna

    Du är jättevacker i håret utsläppt!! Gillar glasögonen, har nästan likadana:) Hoppas du får en skön helg! Jag ska på stan och kika lite efter någon fin kashmir tröja… Kram på dig från mig!! Finns du på Facebook?

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 12 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.