KEB Swedish Formula lanserar lagom till sommaren en parabenfri och skyddande fuktbomb till bodylotion, perfekt till sommarens uttorkande sol, saltvatten och vindar.

KEB-produkterna  passar för den mest känsliga hyn såväl dag som natt och är unisex. De innehåller patenterade, aktiva och naturliga ingredienser med dokumenterade effekter och är fria från parabener, silikoner och mineraloljor.

Tillverkningen sker i Sverige med svenska och aktiva ingredienser. Inga av KEB:s produkter testas på djur och hela kollektionen består av rengöringsmousse, ansiktsvatten, ansiktskräm för normal, torr eller fet hy, ögonserum, ansiktsskrubb, renande eller återfuktande ansiktsmasker, kosttillskott samt nu även en bodylotion. 

KEB ultimate hydrating body lotion säljs i en 200 ml tub och priset är 195 kronor. Den kommer att säljas på bla NK i Stockholm och Göteborg samt i 150 Apotek Hjärtat.

För mer produktinfo, ta en titt på KEB`s hemsida!

2 thoughts on “Fuktbomb från KEB

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − elva =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.