Vilken dag det var i Stockholm igår! Säkert 22-23 grader varmt, blå himmel och solsken, helt underbart! Jag tog Keyla i vagnen och promenerade bort till Lexingtons kontor som hade pressdag idag. Jag fick en pratstund med grundaren Kristina Lindhe som jag känner sedan flera år tillbaka och det verkar som att det finns massor av roliga projekt på gång….återkommer inom kort med en stor nyhet som hon berättade om men som ej är officiell ännu.

Höstens kollektion gällande både inredning och kläderna såg väldigt fin ut, fastnade framförallt för en väldigt snygg, stickad, rundhalsad kofta med knappar som fanns i mullvard, midnattsblått och rosa! Ska hålla utkik efter den när den landar i butik i augusti. Överlag var det annars murriga färger, mullvard, marinblått, denim och rutigt som dominerade höstens klädkollektion.

Inredningen hade de byggt upp i olika stationer där de visade olika teman. Överlag var det traditionella Lexington-färger såsom vitt, blått, rött som dominerade men med flera fina mönster.

Sedan några månader  tillbaka har de  även sin webshop där både kläderna och inredningen säljs.

Efter det blev det en stund i solen i Vasaparken och lunch ute med Alexandra och Emilia. Kl 12:30 hade jag inskrivning på Sturebadet där jag har bestämt mig för att börja träna. Jag har haft en träningsuppehåll på ca 1 år pga av för lite tid, graviditet och princip noll ork att även få in träningstid i mitt liv. Det har varit blandade känslor då jag är van att träna 3-4ggr/vecka sedan tonåren och är gammal friidrottare men nu ser jag fram emot att få in det i mitt liv igen. Det är säkert bara nyttigt att ta en välbehövd paus ibland! Nu jäklar ska musklerna komma tillbaka :)! Självklart kommer ni även att få följa med när jag tränar :)! Ska ge mig ut och leta efter lite nya, snygga träningskläder, det är alltid en extra kick :)!

Morgondagen är fullspäckad med möten på olika presskontor, vi ska försöka hinna med Åhlens, KappAhl, Lindex och Indiska, återkommer med rapport om höstens kollektioner.

 

One thought on “Fullspäckad tisdag….

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 × fyra =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.