Vad sägs om Glassteater för både barn & vuxna där glass ingår?

Marionetteatern berättar i en egen och fantasifull tappning historien om den lilla farbrorns starka längtan efter en vän. Och vad som hände när han fick en vän… och när vännen i sin tur fick en vän! En berättelse om längtan, svindlande lycka och riktigt svart svartsjuka.

Det var en gång en mycket ensam liten människa. Ingen brydde sig om henne fast hon var snäll. Människan längtade så efter en vän. I hennes fantasi fick tingen omkring henne liv och plötsligt stod en ensam liten farbror framför henne. Och en hund. Och en flicka! 

Den här teatern ”Sagan om den lilla Farbrorn” av Barbro Lindgren vill jag gå och se med Denzel! Jag vill tipsa er om att den bara visas mellan 10-14 augusti på Stockholms Stadsteater. Den är från 4 år och biljettpriset är 100kr och då ingår glass!

 

One thought on “Glassteater!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv + 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.