Vi har förstått att det har varit två riktigt kalla veckor här hemma med stopp i trafiken, snökaos och allmänt julkaos som det brukar bli innan jul!

Vi åkte den 15 december för att slippa allt julkaos och för första gången fira jul utomlands.  Resan började dock inte som bra, som ett brev på posten hinner vi knappt stiga på flyget förrän Keyla får magsjukan. 11 timmars flight med en kräksjuk och magdålig 1 1/2-åring var inte riktigt vad man hade sett framför sig. 10 blöjbyten senare, 11 timmar i luften och en nerspydd pappa (Jag fick min dos på transferbussen till hotellet) så checkade vi in på hotellet.  Äääntligen var vi framme :)! Tack för att det var direktflyg från Arlanda och att vi slapp byte i tex London.

Två dagar senare var Keyla fit for fight igen och alla vi andra klarade oss, vilket var väldigt skönt! Resten av tiden på Guadeloupe var alla friska och kunde njuta fullt ut av sol, bad, värme, kids club, båtutflykter och god mat!

Utsikten från vår terrass. Det var nästan lika varmt i vattnet som i luften, helt fantastiskt!

Mys & vattenpaus!

(Bikini Missoni)

Denzel älskade att vara i vattnet och i poolen och badade större delen av dagarna.

Även Keyla njöt av att plaska i lilla barnpoolen med hink, spade och vattenkannor!

En liten tomte står och filosoferar över havet på julafton…

Världens bästa Clara fyllde 2 år den 26 december och detta firades såklart med champage (för de vuxna), glace au four, blommor och presenter!

Det är inte bara på trendiga New York-resturanger och i Sofi Fahrman-gäng som man käkar baklängesmiddag! På hotellets Kids Club var det en kväll baklängesmiddag för barnen, dvs de började med efterrätt och avslutade med middag och Denzel ville då även klä sig i temat såklart!

Tack familjen Sparring för en härlig semesterresa och bästa resesällskapet tillsammans med Pelle, Fanny & Kristoffer såklart!

Borta bra men hemma bäst :)! Resan hem gick helt ok, (ingen kräksjuka thank God!) även om det var jobbig då jag satt med Keyla i knät i 11 timmar. När vi landade på Arlanda var både Erik och jag sjukt trötta och större delen av tiden sen vi har kommit hem har man känt sig lite jetlaggad och trött.

Nu laddar vi om batterierna och förberedelserna för nyårsfirandet är i full gång!

Önskar Er alla ett riktigt Gott slut på 2010 och en fantastisk start på 2011!

7 thoughts on “Guadeloupe!

  1. Maria

    Ser helt underbart ut.. det resemålet får jag allt googla lite på…. vi ska ut på långresa nästa år och fira 50 åring.. men har än så länge haft Maldiverna samt Hawaii i huvudet…..

    Otur me magsjuka på plan, lät inte helt lätt….

    Kram så här näst sista dan på året…

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 − 9 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.