Vilken härlig kväll det blev!

Damernas Värld Guldknappen och Damernas Värld Guldknappen Accessoar, 2011, tilldelas det nyskapande och inspirerande modehuset Dagmar samt det opretentiösa och lekfulla klockmärket TRIWA. Två värdiga vinnare i mitt tycke!

Efter en dags jobb och flängande både här och där så blev det äntligen dags för Guldknappen på Nordiska Museet. Jag tycker att jag fick till en cool outfit, pimpade klänningen med ett statementhalsband och Sam Edelmann pumps med nitar!  Miljön på Nordiska var väldigt glammig & cool och det var kul att se att folk hade ansträngt sig med klädseln!

(Klänning Vanessa Bruno for La Redoute, skor Sam Edelmann)

Det var sååå mycket folk, champagne och mingel. Lite lång väntan på att allt skulle dra igång vilket gjorde att man var väldigt hungrig efter utdelning av priser och visning och det serverades tyvärr endast snittar, vin och drinkar…

Det blev dock inte så sent för mig då jag har möten inbokade nu

under förmiddagen! Alla fick en finfin goodiebag och  jag träffade massor av härliga bekanta, kunder och branschmänniskor!

Träffade Pernilla & Josefin Craaford i vimlet! Pernilla i en supersnygg Herve Legerklänning!

Supermodellen Caroline Winberg inledde & avslutade Dagmars visning!

Jag sprang på snygga, smarta & roliga Stefan Nilsson från Trendgruppen & som även är krönikör i Plaza Interiör.

Nu. Jobb. Äntligen fredag & och jag ser fram emot en låååång, ledig helg!

5 thoughts on “Guldknappen 30 år!

  1. Marina

    Du är fantastiskt snygg och klänningen är hur många gånger snyggare på än på bilden som helst..! Kollade på den på laredoute.se och måste bara fråga.. Stämmer färgen med som den ser ut här på dig? I listan står orange och på den ena bilden (på den riktiga modellen) på sajten så har den en mycket starkare orange färg.. Vill helst att den ska se ut som den gör på din bild…

    Blir jätteglad för svar!

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.