Igårkväll delade Damernas Värld för 29:e året i rad  ut sitt pris Guldknappen.

I år gick priset till Hope och det nyinstiftade accessoarpriset tilldelades Efva Attling som fick ledas ut på scen av sin son Simon. Hon hade trillat av en 4-hjuling och brutit flera revben men hon var riktigt ladylike på scen, trots detta!

Hela Svenska modeeliten var på plats, det bjöds på dryck och plockmat men det blev en tidig kväll för Pernilla och mig så åkte vidare till Pontus by the sea och åt middag   istället.

Snygga Efva Attling såg drottninglik ut på scen och bra val av vinnare i det nyistiftade Accessoarpriset tycker jag!

Hope visade upp sin kollektion med egen visning!

Michael Bindefeldt, Pernilla och jag gick tillsammans. Pernillas topp och kavaj kommer ifrån Mayla, skor Miu Miu. Min lila klänning och väska även de från Mayla, skinnjacka Twist n´Tango och svarta pumps Louboutain.

Äntligen fredag, jag känner mig helt slut efter denna vecka och ser fram emot att få krypa upp i soffan med barnen ikväll och bara mysa! Veckan har gått i ett rasande tempo och jag har gett mig iväg hemifrån tidiga mornar och inte kommit hem förrän de har somnat. Nästa vecka börjar inskolningen på dagis för Keyla och i helgen blir det flera roligheter, så jag passar på att önska er alla en Trevlig Helg!

4 thoughts on “Guldknappen!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 × 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.