Förlåt för dåligt bloggande men natten mellan lördagen och söndagen åkte jag på vinterkräksjukan och har legat helt däckad sedan dess.

Denzel började spy i går eftermiddag, så halva familjen mår inget vidare just nu. Orkar inte blogga så mkt idag, så istället bjuder jag på lite bilder från fredagens tjejmiddag hos Angelica.

Fredagens värdpar – Angelica & Titus!

Anna

(Grön klänning från Greta)

Karin gillar inte att bli plåtad :)!

En härlig tjejkväll  med god mat, Angelica hade förberett en god kycklingsallad och Anna hade mig sig världens godaste ost, kex och fikonmarmelad!

I lördags blev det en dag på stan med långlunch på Friday`s med hela familjen.

Nu ligger Denzel & jag i soffan och ska kolla på Toystory 1, tror inte att det blir så många fler knop idag,. Hoppas snart vara på benen igen…

8 thoughts on “Helgen i bilder…

 1. Malinapralina

  Åh fy vad trist med vinterkräksjukan, måste vara bland det värsta…Krya på dig!!

  Nu på fredag ska jag äntligen åka till Sthlm och gå banans i alla affärer. Och sist jag var uppe och meddans vi snurrade runt för att komma till Rica hotel, så såg jag om jag inte minns fel American Apparel affär meddans jag körde. Men i all irritation och stress så la jag aldrig på minnet VART den låg…
  Kan du hjälpa mig??
  /Malinpralina

  Reply
 2. Shatilla Holm Author

  Hej,
  Tack för era fina kommentarer! Jaa,magsjuka är inget vidare.

  Malinapralina – du hittar American Apperal precis vid Hötorget, ett stenkast från Rica Hotell.Till höger om ingången till Hötorgshallen! Hoppas ni får en trevlig tur!/Shatilla

  Reply
 3. Maria

  G-star jeans som är två år gamla.. .vet du om det går att få tag i nånstans… älskar dom….. men hittar de ingenstans ivår lilla håla….

  Kanske du har ett tips…

  Hälsn//Marias

  Reply
 4. Maria

  Oh Tack… hittar ingen lapp inuti byxan, men det står på högra fickan fram G star Raw 3301 samt en liten dragkedja över den sk vanliga fickan… Mit bak en slejf med knapp i vardera änden som det sen i mitten står med vit text, tror det ska vara ett g oh S…
  Köpte dom för 2 år sen på Byxshopen här i Falun.. dom har inga kvar…det är stl 26/32 jag är på jakt efter…

  Tacksam för hjälp… (men tror väl chansen är liten då de är 2 år sen .. men frågar man inte så får man inget svar…

  Hälsningar Maria

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 − två =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.