Bootsen från Miss Greta kom i slutet på förra veckan och jag har nu använt dem ett par gånger. De är superhårda så här i början men jag hoppas att de formar sig och blir mjukare. Boots ska ju vara riktigt sköna att använda. I övrigt är jag jättenöjd över mitt köp!

I måndags var vi på fest, så jag körde på boots, jeansjacka och romantisk sommarkjol, som ni ser matchade jag duken :)!

Magisk utsikt från detta lantställe….

4 thoughts on “Hemlevererat!

 1. Helen

  Hej Tack för en bra blogg !!! Vet du om det finns någon second hand butik i Sthlm,som har märkeskläder t ex Bondelid t-shirts.

  Reply
 2. Sarah

  Hej! Jag är mitt i en flytt tillbaka till Sverige ifrån USA. Både jag och min dotter är super oroliga hur vi nu skall kunna handla kläder ifrån våra favvo butiker och märken när vi kommer till Sverige. Hur fungerar det med att handla online hemma. Här i USA får du kläderna levererade till dörren kostnadsfritt på ett par dagar. Är det samma i Sverige eller måste man åka iväg och lösa ut paketet på typ Ica?
  Vilka hemsidor rekomenderar du som har bra service och hemleverans. Vad gäller i höst/ vinter? Tex vilka vinterjackor kommer vara mest inne? Bor i California sedan 5 år och vinterjackor är ett minne blott.
  Kram Sarah

  Reply
 3. shatilla

  Cissi – kjolen är supergammal men tror att jag köpt den på Ellos för typ 100 år sedan 🙂

  Helen – Just Bondelid tröjor har jag inte sett på länge i någon secondhandbutik men kolla Judits Second hand på söder och Stadsmissionen på Hanverkargatan på Kungsholmen

  Sarah – Välkomna hem! Jag kan tipsa om att kika på http://www.fashionguide.se som är en guide för svenska webshopar som säljer kläder och skönhet via nätet. De flesta levererar via posten så du hämtar ditt paket där el närmaste utlämningsställe. Jag beställer en del från http://www.missgreta.se, http://www.stylein.se men det finns även många bra europeiska sajter som levererar till Sverige såsom Asos.com, Mytheresa.com etc Lycka till!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − nitton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.