Svenska BOOB har relanserat sin hemsida och webshop och den är helt bedårande snygg i layout och så enkel att navigera och ”shoppa” runt i!

De senaste tillskottet i BOOB-familjen är en kollektion barnkläder, hur sööta är inte dessa:

Mysiga och snygga plagg i mjuk och skön 100% ekologisk bomull och flera modeller som funkar även om du ej är gravid eller ammar.

Jag älskar att ”hasa” runt i myskläder hemma och byter oftast kläder så fort jag kommer innanför dörren till något mer bekvämt och mysvänligt. Dessa pyjamas/hemmabyxor” tycker jag var supercoola! Pris 495kr.

Vill ni kolla in en av de snyggaste webshoparna jag sett och som verkligen kan inspirera en till att shoppa, ta en titt här!

2 thoughts on “Snyggaste webshopen just nu…

  1. Anna

    Hur gulliga var inte babymodellen! Som en sockertopp. Slänger av mig och sätter på mig myskläder så fort jag kommer hem, det är sååå skönt! Hemmabyxorna var fina, roligt att det numera finns snygga myskläder att dra på sig. Skönt att veta att du också gillar mys! Kram

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.