Om några veckor, närmare bestämt den 23 november släpps den hypade Lanvin -kollektionen för H&M. Aningens uttjatat med dessa designsamarbeten kan jag känna men likväl är man ganska nyfiken när det väl är dags….

Hittills har jag endast sett två bilder från samarbetskollektionen men jag har hört att kollektionen innehåller 30 plagg (klänningar, kappor, kavajer, kjolar, toppar) och 15 olika accessoarer (smycken, hattar, solglasögon, skor och läppstift). Kollektionen är typiska Lanvin-plagg med enaxlade, draperade klänningarna och den skräddade och feminina snitten. Just nu florerar dessa kampanjbilder på nätet…

Modell i kampanjen är  Irina Lazareanu .

Vad tycker och tror ni om denna kollektion, kommer den sälja slut på en timme? Gillar ni att shoppa designkollektioner hos kedjorna?

3 thoughts on “H&M + Lanvin

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 × 2 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.