Just nu finns det väldigt mycket snyggt hos Zara. Oktobermånad är en riktig höstmånad när det börjar bli kallare på morgonen, mörkare på kvällen och löven ändrar färg och skiftar i olika vackra nyanser.

Kamel och höstbrunt känns helt rätt på hösten och Zara bjuder på flera godbitar såsom rundhalsade kashmirtröjor, en kamelfärgad cape, vadlånga kjolar och den trendigt vida byxan.

Jag älskar den snygga kamelfärgen som är snygg att mixa till denimblått el rött, med andra ord  mycket snyggt att uppdatera höstens garderob med….

Klassiskt, sobert och snyggt…

Snygga mönster…

3 thoughts on “Höstsnyggt i butik…

 1. Jonathan

  Hej, 

Jag läste just ditt inlägg och vill tipsa dig och dina läsare om att Unity Line just nu har kampanjerbjudanden på familjeresor till Polen.

  
Gå gärna in på http://www.unityline.se/erbjudande/kampanjerbjudanden/specialerbjudanden/familjepaket_med_hytt_och_bil och läs om familjepaketet för 2010. 

  
Likea Unity Line på Facebook för att få chansen att vinna en
  kryssning till Polen: facebook.com/pages/Tavla-och-vinn-en-kryssning-med-Unity-Line/140776032632140?ref=ts  Hälsningar,

  Jonathan, 
Unity Line

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.