har det blivit vår. Vi har fått en fantastisk vinter men nu räcker det. Är trött på att jämt frysa och vara kall om fötterna (klä på dig mera då tänker du säkert, men jag är jämt påpälsad, jag lovar!). Med små barn är man i lekparken oavsett väder näst intill dagligen och därför drömmer jag just nu om ett par snygga och varma UGGs (sjukt otrendiga men väääldigt varma). De får gärna vara grå eller svarta. Jag skulle inte heller tacka nej till en cognacfärgad väska från svenska märket RIKA, jag älskar deras stjärnor och färgen som bara blir snyggare med åren. Skinnjackan från Jofama i cognac skulle bli pricken över i:et till mina slitna jeans och ljusbruna Chloe-stövlar i vår…..nää just det, dags att ge sig ut i parken igen :)! Ha en fortsatt trevlig lördag mina vänner! 

Snyggt med cognacfärgat….

Varma och mjuka….

Klassiker….

7 thoughts on “i mina drömmar just nu…

 1. lisa

  Wow, vilken cool väska. Vilken tur att det börjar bli lite mindre minusgrader nu så att du inte behöver frysa så mycket. Själv älskar jag att vara ute i det vita vackra landskapet.
  Nu till en fråga: Tittade in på din goda vän Lottas blogg och såg att du hade en sån cool ”stjärnmatta” i köket, var har du köpt den?
  Kram Lisa.

  Reply
 2. Shatilla

  Hej Veronica,
  Just nu kombinerar jag min mammaledighet med att driva en modeguide som heter Fashionguide.se tillsammans med 3 kompanjoner. I augusti börjar Keyla dagis och då kommer jag börja jobba heltid igen.

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

13 + 14 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.