Gwyneth Paltrow är en skådis som ständigt är aktuell, är det inte för någon film så för vad hon har på sig på röda mattan eller som nu senast när hennes man sägs varit otrogen. Jag gillar henne och tycker hon verkar vara en cool kvinna med skinn på näsan. Om du är nyfiken på hennes liv och vad som intresserar henne kan du alltid ta en titt på hennes sajt Goop.com där hon tipsar om allt från restauranger till de senaste trenderna. Hennes barn Apple och Moses har hunnit bli 5 år resp 3 år och är ju bara för söta!

 

 

 

 

3 thoughts on “Inspiration!

 1. Camilla

  Jag gillar också Gwyneth! Filmen Sliding Doors är en av mina absoluta favoritfilmer och hon är så snygg där! Hon ser alltid så himla fräsh ut och precis som du säger så tycker jag också att hon verkar ha skinn på näsan!
  Tack för en bra blogg! Jag läser den varje dag!

  Reply
 2. Katja Janford

  Jag bor i Stockholm. Min pappa bor i Helsingborg. Vi träffas cirka fyra gånger om året. Varje gång vi ses så säger han, men du Katja du liknar hon den där Pernilla Wahlgren så himla mycket. Jag vet inte om jag tycker det stämmer särskilt mycket. Du är väldigt söt. Men vi är väldigt olika. Du är ju ljus och jag mörk. Det är bara roligt tycker jag, sättet han säger det på som om jag aldrig hört det fött. Och som om det verkligen vore så. Varje gång tittar jag på honom förvånat och så svarar jag: Jaha pappa, det kanske är så, det kanske är så. Hur som helst så måste han tycka att du är väldigt vacker, för det är något med hur en pappa ser på sina döttrar. Som om de vore det vackraste i världen.

  Gott Nytt år!
  http://www.janford.se

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.