Hur snygg är inte Gwyneth Paltrow i denna fantastiska skapelse från Donna Karen s/s 2010? Jag älskar modellen, fallet i tyget och den puderrosa färgen!En riktigt to die for-blåsa! Vem hade inte velat fira in det nya året i en sån här snygg klänning? Perfekt om det bjuds in till bal på slottet :)! Vår nyår med två små gullungar kommer tyvärr ej innefatta en sådan fest, men liiite glamour ska vi nog se till att fixa :)!Har ni planerat nyårsafton, hur kommer ni att fira &vad kommer ni att ha på er?

7 thoughts on “Inspirerande snygg!

  1. Jessica

    Jag ska fira med mina vänner i Västerås, två killar har fest med Paljett/glitter tema. Jag har köpt en svart paljettklänning med siljet och rosa paljettfjärilar på 🙂

    Reply
  2. Camilla

    Alltis så snygga Gwyneth klär väl i allt! Jag skulle gärna ha den på nyår, men fest med många små barn inbjuder inte till riktig gala. Det blir mycket kladd känns det som…Jag får nog småglittra lite i alla fall.

    Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 18 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.