Idag är det Internationella Flyktingdagen. Varje minut tvingas åtta människor att fly.

43 miljoner människor är just nu på flykt runt om i världen och är i stort behov av skydd. UNHCR är FN:s flyktingorgan vars mandat är att försvara flyktingars rättigheter och välmående. UNHCR erbjuder skydd och hjälp till alla flyktingar på ett opartiskt sätt, beroende på deras behov men oberoende av deras etniska bakgrund, religion, politiska åskådning eller kön.FN: s flyktingorgan

Nu har UNCHR har startat en kampanj för att öka förståelsen kring flyktingar och varför de behöver stöd. Kampanjen stöds av bland annat Angelina Jolie, Michael Nyqvist och Barbara Hendricks.

Det här blogginlägget stöder FN:s Flyktingorgan kampanj ”Skydda en familj” .Vill du också vara med och hjälpa till?  Sprid kampanjen på twitter, facebook eller din blogg!

One thought on “Internationella Flyktingdagen!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + sju =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.