Äntligen lite härliga solstrålar och snöfria gator! Jag älskar mina promenader från Kungsholmen in till stan efter att jag lämnat barnen på dagis på morgonen. Jag blir lycklig av solen och ljuset och min 15 minuters promenad i denna vackra stad ger mig en bra start på dagen.

Solen som sakta men säkert börjar titta fram, en blå himmel och närheten till vattnet måste göra Stockholm till en av världens vackraste städer…

Jag lever på hoppet om att det inte blir något  kallt bakslag med mer snö och njuter av nuet!

Lägligt nog lanserar Valentino en ny Flashkollektion som mixar det farliga och det romantiska och hyllar samtidigt alla kvinnor med en okonventionell själ precis som kampanjens frontansikte, toppmodellen Freja Beha Erichsen.

De fjärilsformade solglasögonen dekorerade med glittrande Swarowski-kristaller för tankarna till den glamourösa Hollywood divan men skapar samtidigt en elegant vintage-look. Modellen (VAL 5766/S.) finns i svart med mörkgrått glas eller med rubinstensdetaljer i övergående mörkbrunt glas. Pris 4390kr

Valentinos aviatormodell (VAL 5752/S.) har stark personlighet medpyramidformade nitar i bågens glas samt smala skalmar. De sofistikerade bågarna finns i fem färger; guld, silver, mörkblått, grönt eller brunt. Pris 2760kr.

Tom Ford s/s 2011

Vårnyhet från Gucci

Jag har haft två solglasögon-favoriter från Gucci (bruna plastbågar modell större) och ett par pilotbågar från Tom Ford som har hängt med några år nu men tror banne mig att det är dags att uppdatera med ett par nya nu när våren är på ingång.

Vad gillar ni för stil på solglasögon?

Pilotbågar, plastbågar, klassiska modeller eller helt galna varianter – hit me i kommentarsfältet :)!

6 thoughts on “Jag älskar solen!

 1. Karin

  Jag tycker solisar ska se coola ut..gärna pilotisar. Men inn an man väljer silver eller guldbågar får man fundera villa slabs smycken man tänker ha, eller är jag tråkig då?:-)
  Typ guldkedja… Är det ändå ok med silvermetallbågar? Av den anledningen lutar jag nog åt sköldpaddsbågar.

  Reply
 2. Ika

  Jag har två favoriter ett par bruna sköldpaddsågar ganska stora från Dior och sen ett par pilotbrillor från Michael Kors. De får hålla en vår/sommar till, men man blir ju sugen när man ser dessa läckerheter..
  Ha en bra kväll!

  Reply
 3. Anna

  jag bara måste köpa ett eller två par varje vår!! Det är tradition… Älskar mina Tom Ford och Gucci plastbåge som jag bodde i förra sommaren. I sommar tänker jag köpa ett par Ray Ban pilotbågar med brunt glas, sååå snyggt!

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + tretton =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.