Snyggingen och ”Snabba cash”-stjärnan Joel Kinnaman blir modell och blir ansiktet utåt för sportskor. I kampanjen ”Jorden runt på 40 dagar” är Joel modell och ska uppmuntra deltagarna att springa jorden runt – i antal kilometer. Tävlingen startar den 25 mars och håller på till och med den 2 maj. Städerna som löparna fiktivt springer till är Paris, Mumbai, Tokyo, Honolulu och New York. På kampanjsajten lägger deltagarna upp sina mil och när de nått respektive stad har de möjlighet att vinna en resa dit samt ett exklusivt bonuspris.

Bild: Aftonbladet

I april ska Joel spela in ett pilotavsnitt av den amerikanska remaken, ”The killing”, på den danska succéserien ”Brottet” och under nästa år filmas de nya filmerna i ”Snabba cash”-trilogin. Jag längtar…

 

 

 

3 thoughts on “Jorden runt med Joel Kinnaman…

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + tre =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.