Igår var Denzel & jag med min vän Charlotta och Lukas på ett trevligt julmingel signerat Petre Event på Junibacken. Det bjöds på glögg, pepparkakor, julmat, sagotåg och  fiskdamm. En riktigt trevlig kväll!

Denzel & Lukas sprang runt och lekte i flera timmar och det hann även med att inhandlas en liten julklapp i shoppen innan hemfärd!

Foto: AllOverPress

Kvällens outfit blev svarta jeans från Mayla, cashmerekofta med skinnärmar från Zadig & Voltaire, Leopardmönstrad sjal Louis Vuitton och varma UGGS på fötterna!

Årets första julmat!

Idag har jag varit och plåtat nya bylinebilder i studio till ett nytt spännande projekt där jag är involverad och som lanseras inom kort,  tyvärr  får jag inte berätta något om det ännu men nästa vecka så……

3 thoughts on “Julmingel på Junibacken

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre + 20 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.