På onsdag fyller Denzel 6 år! Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort, han har blivit så stor och börjar 6 års verksamhet till hösten….en ny fas i livet inleds…

Denzel har berättat för Erik och mig att han verkligen vill att vi ska väcka honom med frukost på sängen, massor av presenter och sång….Bestämda åsikter om hur den stora dagen ska inledas  så det är lika bra att börja förbereda! De små liven har stora viljor….

Till helgen blir det kalas på Playland Sthlm för alla nya dagiskompisar men även ett litet kalas hemma för några av vännerna. Inför kalas har jag som tidigare år  även lagt en beställning på lite roliga kalasprylar på Partytajm.

I år blev det tema Spindelmannen och Denzel och jag hittade muggar, tallrikar, servetter, godispåsar, ballonger och massa roliga saker :)! Missa inte denna sajt om det är dags för kalas eller temafester! Samma  tjej driver även Bonde of Sweden som säljer jättefina namnpallar i trä som man själv kan designa sin pusselpall genom att välja färg eller namn. Det finns flera bra produkter på sajten som är perfekta som doppresent eller födelsedagspresenter!

Några av sakerna vi beställde från Partytajm!

3 thoughts on “Kalasdags!

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 1 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.