Usch, känner mig konstant trött, orklös, glåmig och frusen. Vet ej om jag håller på att bli sjuk eller bara har fastnat i mörker-tröttheten… Försöker stoppa i mig frukt, grönsaker och vitaminer men just nu får jag inte energi av något… Jag hittade denna bild och jag blir glad varje gång jag tittar på den, vet inte varför men visst är den härlig?

Jag hann inom H&M i gårmorse och fick bla med mig två fina herr t-shirts som jag spanat in tidigare. En lila med tryck och en leopardmönstrad. Det var ingen hysteri i butiken på Sergelgatan direkt så kanske har dessa designsamarbeterna blivit lite mättade…?!

Nej, lite frukost i magen, en latte och ett glas Berocca så kickar vi igång denna onsdag :)!

Ha en härlig dag!

3 thoughts on “Kall, trött & orklös…

 1. Jenny i England

  Hej Shatilla…

  Hoppas att du kanner dig piggare snart…men detta morker e jobbigt, tycker jag, iallafall…

  Tand manga mysiga ljus (fran Molton Brown el. Diptyque ljus-saljs de i Sverige?Luktar saaaa gott) och mys….det piggar alltid upp mig..
  Kram

  Reply
 2. Kristina

  Härlig bild :)) Kolla upp att din ämnesomsättning är ok. Har själv låg ämnesomsättnoing och fick medicin för flera år sedan. Diffusa symtom, men det börjar bli en vanlig kvinnosjukdom. Ett annat tips är att äta D- vitamin. Enligt nya rön och i högre doser än tidigare rekommendationer, är det bra mot deppighet, trötthet, motverkar cancer mm.
  Kram

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − fem =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.