Rensopade gator, fågelkvitter och vårsol gör mig sugen på att cykla!

Jag har dock inte ägt eller knappt cyklat på 15 (!!) år men nu ska det blir ändring på detta! Vi har köpt hus och flyttar in i början på maj så nu är det dags att köpa en cykel! Jag ser fram emot att familjens cykelturer i sommar till badplatsen, torget och kiosken för att köpa glass!

Kanske en av världens finaste cyklar från Chanel – vad sägs om en egen 2.55 som cykelväska?

En härligt ärtgrön modecykel från Kate Spade New York.

Skeppshult gör rejäla och fina cyklar!

Jag vill hitta en rejäl men lätt cykel som man kan ha barnstol på bak, cykelkorg fram och gärna ett par växlar! Cykeljakten är igång :)!

4 thoughts on “Kanske en modecykel i vårsolen?

 1. Nilla

  Jag har en Skeppshult Natur med 5 växlar. Älskar min cykel 🙂 Rullar bra och är lättrampad. Finns väska till cykelkorgen. Kan verkligen rekommendera den! 🙂

  Lycka till med cykeljakten 🙂
  // Nilla

  Reply
 2. Rosaliv

  Själv har jag alltid cyklat mountain men i år har jag siktat in mig på att löpa en crescent Tove. Modern kultig cylle med korg i rotting. Finns att välja på svart och vit.
  Lycka till i cykeljakten!
  Kram Anna

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

20 + 20 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.