Idag vill jag ger er, fina bloggläsare en stor Alla hjärtanskram för att ni troget läser våra bloggar, ger oss feedback i kommentarsfältet och riser och rosar våra inlägg :)! Fortsätt med det, det gör att Pernillas Värld utvecklas och bara blir bättre och bättre.

Jag vill även skicka en kram till Anki – vår nya kollega här på sajten med inriktning på Resor. Varmt välkommen till Pernillas Värld!

Min vecka kickas igång med mycket jobb, möten och nervvrakande budgivningar på hus. Dessutom en sjuk och ynklig Keyla med hosta och feber… Självklart allt på en gång! Helgen har varit minst sagt kaotiskt och inte en lugn sekund….

Just nu har jag så mycket i mitt huvud att jag känner mig konstant stressad och uppe i varv. Bra saker är i görningen och vad är det man säger – kommer en sak så händer oftast allt på en gång….och så är det verkligen just nu. Jag försöker att inte stressa, ta en sak i taget och njuta av att det är bra saker som händer men det är svårt…

Passande bild :)! Nog om det.

Här vill jag tipsa er om ett spännande samarbete och ett ”sista minuten tips” :)!

TOUS och Manolo Blahnik har inlett ett samarbete tillsammans för att designa ett smycke av den världskända “Campari” skon, en av Blahniks mest kända skomodeller.

Just den modellen designades år 1994, Campari skon har blivit en ikon tack vare ett flertal filmer och tv-serier.  Smycket kommer att säljas i 300 TOUS butiker över hela världen, med start i Mexiko och sedan Rockefeller Center på Manhattan. (Smycket kommer även att säljas i butiken vid Stureplan, Stockholm).

Manolo Blahnik och Rosa Tous.

5 thoughts on “Kärlek till er!

 1. Camilla

  Hej Shatilla!
  Jag har aldrig lämnat kommentar i din blogg tidigare, läser dock din blogg varje dag, men vill göra det för första gången idag och det är att sända dig en kram på ALLA HJÄRTANS DAG.
  Kram

  Reply
 2. Rosa

  Har också varit sparsam med mina kommentarer, men läser allt du skriver Shatilla. Kram till dig också på Alla Hjärtans Dag, hoppas den har varit mysig.
  Hoppas dottern har det bättre, usch så jobbigt med hosta och feber starckars liten. Både spännande och nervpirrande med budgivning, hoppas ni har turen med er.
  Kram

  Reply

Post Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre × 5 =

Försäljning, affärsutveckling & ledarskap

Sälj och affärsutvecklings-uppdrag inom media, mode, skönhet och livsstil. Vi leder, utvecklar och driver projekt, medarbetare och processer för att säkerställa lönsamma projekt, årlig budget, sälj el marknadsplan etc.

Projektledning

Vi leder, utvecklar och projektleder kampanjer, events eller specifika uppdrag och processer.

Influencer Marketing

Vi sammanför varumärken med Influencers och profiler inom mode, skönhet och musik och skapar starka, långsiktiga kommersiella samarbeten.